Foredrag

Måske savner du ny inspiration til din arbejdsplads eller står I i en situation, hvor I har behov for noget helt specifik viden på et særligt område?

Jeg laver workshops og foredrag som tager udgangspunkt i Jeres behov.

Undervisningen giver dig og dine medarbejdere konkrete strategier, som relaterer sig til Jeres hverdag og de problemstillinger I oplever.

Hvad du kan forvente

Udover høj faglighed indenfor det specifikke emne, I ønsker undervisning i, kan I forvente en engageret og trænet foredragsholder.

Undervisningen vil være levende og relatere sig til Jeres hverdag - bl.a. ved at jeg bruger konkrete eksempler, cases og laver opgaver, som betyder at undervisning bliver brugbar efter oplægget.

Det er ekstremt vigtigt for mig, at medarbejderne oplever at undervisningen er relevant for deres hverdag og at de føler at de kan bruge den nye viden i deres arbejde med det samme.

Kontakt mig endelig for at høre mere om, hvordan jeg kan støtte din arbejdsplads og få et uforpligtende tilbud på undervisning og kurser.

Referencer:

TV2

AspIT

Raw Power Games

Studenterrådgivningen København

Københavns Professionshøjskole

“Maiken Håkonsson er en dygtig oplægsholder, som formår at formidle viden hun i årevis har interesseret sig for. Maiken formår at trække på nyeste forskning, teori, praksis- og hverdagseksempler i en skønsom blanding, så oplægget fremstår aktuelt, relevant og nærværende.

Hendes oplæg tilføjede interessante nuancer til hvordan man kan håndtere relationsdannelsen med den mangfoldighed af mennesker, som både studerende og undervisere møder på pædagoguddannelsen og i praksis.

Klar anbefaling herfra.”

— Jacob Clausen, Konstitueret kompetenceleder og lektor på Københavns Professionshøjskole. Oplæg om ADHD og autisme.

Tidligere oplæg

  • Neurodivergens på arbejdspladsen

  • Introduktion til ADHD og autisme

  • ADHD, RSD og angst hos studerende

  • Psykologsamtaler med voksne med ADHD og Autisme

  • Tilpasninger på arbejdspladsen til neurodivergente medarbejdere

  • Kommunikation og sociale koder mellem neurodivergente og neurotypiske personer